SBB erkend leerbedrijf

SBB erkend leerbedrijf - Lanciers Security Apeldoorn

Als erkend leerbedrijf door Stichting Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), helpt Lanciers Security je om ervaring op te doen tijdens je stageperiode. Je wordt begeleid door doorgewinterde beveiligers, zodat je het vak beveiligen echt gaat leren begrijpen. Als je een succesvolle carrière wilt opbouwen in de beveiliging moet je over de juiste kwaliteiten en instelling beschikken, maar de beste leermeester is nog altijd ervaring. Ben jij op zoek naar een stage- of leerplek?

Stage particuliere beveiliging Apeldoorn

Bij Lanciers Security doe je de meeste ervaring op in het beveiligen van panden (objectbeveiliging) en winkelbeveiliging (retailbeveiliging). Je leert in de praktijk hoe je moet observeren en hoe je handelt bij het constateren van problemen of onregelmatigheden. Ook leer je hoe je de orde handhaaft en waar je op moet letten bij de open- en sluitrondes van panden en winkels.

Begeleiding

Je wordt begeleid door onze professionele stagebegeleiders met een behoorlijke staat van dienst. Door hun jarenlange ervaring en jouw inzet en motivatie zal je stage positief en met de nodige cruciale ervaring als beveiliger worden afgerond. Ook kun je deze stagebegeleiders altijd om advies vragen, ze zijn er tenslotte om jou te helpen aan een succesvolle en positieve start in de beveiliging.

Stagelopen bij Lanciers Security in Apeldoorn? Neem contact met ons op!

Beveiliging Hema - Lanciers Security Apeldoorn

Beveiliging Hema

1 april 2012 - Lanciers Security gaat de beveiliging van het filiaal Apeldoorn verzorgen. Dit met veel genoegen en tevredenheid bij personeel en leiding gevende. Wetende en de zekerheid hebben van het constateren... lees verder »

De beveiliging StayOkay - Lanciers Security Apeldoorn

De beveiliging StayOkay

1 maart 2012 - De Hostelelketen Stayokay in Apeldoorn heeft Lanciers Security benaderd om de beveiliging te verzorgen bij verschillende evenementen. Dé Hostelketen van Nederland wat bekent staat door de vele... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.