Lanciers Security: Ervaring en vertrouwen

Lanciers Security: Ervaring en vertrouwen - Lanciers Security Apeldoorn

Wij zijn een particulier beveiligingsbedrijf in Apeldoorn (Gelderland). Natuurlijk hebben wij alle benodigde diploma’s in huis , maar de grootste leermeester is de 15 jaar praktijkervaring die wij al op de teller hebben staan. Onze medewerkers worden getraind door ervaren bedrijfscoaches, zodat zij professioneel kunnen omgaan met agressie, zich staande kunnen houden, weten hoe ze preventief kunnen handelen en optreden en situaties snel kunnen beoordelen.

Maar dat niet alleen…

Het grootste deel van onze medewerkers heeft méér in hun mars. Ze zijn niet alleen beveiliger, maar hebben ook een achtergrond in bijvoorbeeld techniek of administratie. Zo krijg je in principe twee medewerkers in één. De afgelopen jaren hebben we ontdekt dat hier steeds meer vraag naar is; beveiligers die multidisciplinair in te zetten zijn.

We willen voor al onze klanten een betrouwbare én vertrouwde partner zijn.

Continuïteit, een nauwe samenwerking en blind vertrouwen zijn hiervoor onze belangrijkste steunpilaren. We willen dat u zich veilig voelt in onze bekwame handen en zullen er dan ook alles aan doen om aan al uw wensen te voldoen!

Lanciers Security werkt strikt volgens afspraken cao

Sociale partners in de particulieren beveiliging vinden het belangrijk dat de afspraken in de cao worden nagekomen. Onderzoek toont dan ook wederom aan dat Lanciers Security zich volgens het onderzoek van het Sociaal Fonds Particulieren Beveiliging (SFPB) houdt aan het nakomen volgens de cao Particulieren beveiliging. Het bedrijfsoordeel is dan ook positief afgerond. (Bekijk certificaat)

Nu weet u alles over ons, maar wij leren u ook graag kennen. Komt u eens een kopje koffie drinken om te kijken naar uw beveiligingsmogelijkheden?

Download PDF informatieDownload PDF informatie: certificaat_sfpb.pdf

Beveiliging Hema - Lanciers Security Apeldoorn

Beveiliging Hema

1 april 2012 - Lanciers Security gaat de beveiliging van het filiaal Apeldoorn verzorgen. Dit met veel genoegen en tevredenheid bij personeel en leiding gevende. Wetende en de zekerheid hebben van het constateren... lees verder »

De beveiliging StayOkay - Lanciers Security Apeldoorn

De beveiliging StayOkay

1 maart 2012 - De Hostelelketen Stayokay in Apeldoorn heeft Lanciers Security benaderd om de beveiliging te verzorgen bij verschillende evenementen. Dé Hostelketen van Nederland wat bekent staat door de vele... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.