Objectbeveiliging

Objectbeveiliging - Lanciers Security Apeldoorn

Lanciers Security kunt u ook inschakelen voor tijdelijke of permanente beveiliging van uw bedrijfspanden zoals winkelcentra, scholen, kantoren, ziekenhuizen en andere openbare gebouwen. Onze medewerkers zijn desgewenst dagelijks in het bedrijfspand aanwezig.

Criminaliteit beperkt u tot het minimum in deze onberekenbare maatschappij waar beveiliging niet meer weg te denken is. Het gevoel, dat u thuis goed kunt slapen zonder zich zorgen te hoeven maken over uw bedrijfspand, dat maakt het verschil.

Uniek beveiligingsplan en risico-analyse voor elk object
Elk object heeft een uniek beveiligingsplan nodig. Geen object is het zelfde, daar is maatwerk voor nodig. Na een beveiligingsplan in overleg met de klant te hebben opgesteld wordt er een grondige risico-inventarisatie en -analyse opgesteld, zodat we kunnen vaststellen wat de risicogebieden zijn binnen uw organisatie waar we vervolgens een plan van aanpak voor kunnen realiseren.

Na het uitvoeren wordt er gekeken welke afspraken we met brandweer en politie kunnen maken voor een perfecte samenwerking met deze instanties in geval van een calamiteit.

Objectbeveiligers met een de juiste uitstraling en sociale vaardigheden
Onze objectbeveiligers hebben een dienstbare, representatieve en vastberaden uitstraling. De sociale vaardigheden komen tot uiting wanneer er in een conflictsituatie respectvol en oplossingsgericht te werk wordt gegaan.

Wilt u weten wat een objectbeveiliger van Lanciers Security voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Beveiliging Hema - Lanciers Security Apeldoorn

Beveiliging Hema

1 april 2012 - Lanciers Security gaat de beveiliging van het filiaal Apeldoorn verzorgen. Dit met veel genoegen en tevredenheid bij personeel en leiding gevende. Wetende en de zekerheid hebben van het constateren... lees verder »

De beveiliging StayOkay - Lanciers Security Apeldoorn

De beveiliging StayOkay

1 maart 2012 - De Hostelelketen Stayokay in Apeldoorn heeft Lanciers Security benaderd om de beveiliging te verzorgen bij verschillende evenementen. Dé Hostelketen van Nederland wat bekent staat door de vele... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.