Retailbeveiliging

Voor winkels en winkelcentra

Voor winkels en winkelcentra - Lanciers Security Apeldoorn

We zijn al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in retailbeveiliging in de regio Apeldoorn. Winkels en winkelcentra hebben te maken met verschillende vormen van criminaliteit: diefstal, fraude, zakkenrollers, overlastveroorzakers en in steeds grotere mate georganiseerde misdaad of zelfs terreur. Allemaal ongewenste situaties die een grote invloed kunnen hebben op het winkelend publiek, uw inkomsten en het veiligheidsgevoel van uw medewerkers.

Misdaad verandert, wij veranderen mee

We zien dat de vormen van criminaliteit continu veranderen. Winkeldieven worden slinkser, techniek zorgt voor nieuwe methoden (denk aan contactloze pinpassen die geleegd kunnen worden vanuit de broekzak) en de vorm van dreigingen verandert. Wij zorgen dat onze beveiligers altijd op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen en ‘trends’ in de misdaadmarkt. Als basis werkt onze beveiliging preventief; duidelijke aanwezigheid van security schrikt kwaadwillenden af. Mocht er wel wat voorvallen, dan grijpen we direct in. Ongevallen, agressie, diefstal, inbraak, overlast: wij handelen meteen en schakelen politie, brandweer of andere overheidsinstanties in. Al onze beveiligers hebben bovendien een EHBO/BHV-diploma om eerste hulp te verlenen.

Wij bieden vijf verschillende vormen retailbeveiliging. Afhankelijk van uw risicofactor (laag/gemiddeld/hoog) en uw behoeften, kunt u kiezen voor:

  • Beveiliging op basis van permanente fysieke inzet
  • Beveiliging op basis van gedeeltelijke fysieke inzet
  • Beveiliging op basis van een collectief
  • Beveiliging op basis van oproep
  • Beveiliging op basis van sluitdiensten


Meer informatie over deze beveiligingsvormen leest u hier.

Respect, service en sociale dienstverlening staan centraal bij onze retailbeveiligers. Wilt u meer informatie of advies over de beveiliging in uw winkel(centrum) in de regio Apeldoorn? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Download PDF informatieDownload PDF informatie: varianten_retailbeveiliging.pdf

Beveiliging Hema - Lanciers Security Apeldoorn

Beveiliging Hema

1 april 2012 - Lanciers Security gaat de beveiliging van het filiaal Apeldoorn verzorgen. Dit met veel genoegen en tevredenheid bij personeel en leiding gevende. Wetende en de zekerheid hebben van het constateren... lees verder »

De beveiliging StayOkay - Lanciers Security Apeldoorn

De beveiliging StayOkay

1 maart 2012 - De Hostelelketen Stayokay in Apeldoorn heeft Lanciers Security benaderd om de beveiliging te verzorgen bij verschillende evenementen. Dé Hostelketen van Nederland wat bekent staat door de vele... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.