Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging - Lanciers Security Apeldoorn

Goed beveiligde bedrijfspanden lopen aanzienlijk minder risico op inbraak, zeker panden die duidelijk beveiligd zijn schrikken kwaadwillenden preventief af. Ook inbraakbeveiliging zoals een alarminstallatie maakt uw bedrijfspand minder aantrekkelijk voor onbevoegden. Zodra een onbevoegd persoon uw bedrijfspand probeert binnen te komen, wordt hier direct een melding van doorgestuurd naar de meldkamer.

De mobiele surveillant van Lanciers security komt direct in actie nadat er een melding binnenkomt via de meldkamer. Binnen een zo’n kort mogelijke tijd is de surveillant aanwezig bij uw bedrijfspand om de alarmsituatie ter plekke te analyseren en te controleren. Het pand wordt eerst aan de buitenkant geïnspecteerd op inbraaksporen en de ruimte waar het alarm is afgegaan wordt zorgvuldig gecontroleerd. Mocht er loos alarm zijn, dan herstelt de surveillant het alarmsysteem weer. Bij constatering van inbraak, brand of vandalisme, worden er stappen ondernomen en de betreffende hulpdiensten ingeschakeld. In alle gevallen wordt er een rapportage gemaakt en wordt u als eigenaar (of een andere eerste contactpersoon) direct op de hoogte gebracht.

Met een gerust hart naar huis

Wij zorgen ervoor dat u het pand met een gerust hart kunt verlaten. U of uw personeel hoeft niet meer midden in de nacht terug naar het pand voor alarmopvolging. 24 uur per dag staat onze surveillant klaar om eventuele inbrekers of andere overlastveroorzakers op te sporen.

Met een Lanciers Security Alarmabonnement krijgt u 24 uur per dag bereikbaarheid én alarmopvolging. Per opvolging wordt er een vast tarief in rekening gebracht. Meer informatie over het alarmabonnement en onze inbraakbeveiliging? Bel of mail ons.

Beveiliging Hema - Lanciers Security Apeldoorn

Beveiliging Hema

1 april 2012 - Lanciers Security gaat de beveiliging van het filiaal Apeldoorn verzorgen. Dit met veel genoegen en tevredenheid bij personeel en leiding gevende. Wetende en de zekerheid hebben van het constateren... lees verder »

De beveiliging StayOkay - Lanciers Security Apeldoorn

De beveiliging StayOkay

1 maart 2012 - De Hostelelketen Stayokay in Apeldoorn heeft Lanciers Security benaderd om de beveiliging te verzorgen bij verschillende evenementen. Dé Hostelketen van Nederland wat bekent staat door de vele... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.