Nieuws & updates

Beveiliging Hema - Lanciers Security Apeldoorn

Beveiliging Hema

1 april 2012 - Lanciers Security gaat de beveiliging van het filiaal Apeldoorn verzorgen. Dit met veel genoegen en tevredenheid bij personeel en leiding gevende. ... lees verder »

De beveiliging StayOkay - Lanciers Security Apeldoorn

De beveiliging StayOkay

1 maart 2012 - De Hostelelketen Stayokay in Apeldoorn heeft Lanciers Security benaderd om de beveiliging te verzorgen bij verschillende evenementen. Dé Hostelketen... lees verder »

Beveiliging en technische ondersteuning Markant - Lanciers Security Apeldoorn

Beveiliging en technische ondersteuning Markant

15 februari 2012 - Lanciers security heeft de beveiliging en de technische ondersteuning verleend aan Markant in Apeldoorn. Het waren fantastische avonden geweest met... lees verder »

Winkelcentrum Oranjerie Apeldoorn - Lanciers Security Apeldoorn

Winkelcentrum Oranjerie Apeldoorn

1 februari 2012 - Lanciers Security beveiligt het grootste winkelcentrum van de Veluwe: de Oranjerie in het centrum van Apeldoorn. Lanciers Security verzorgt naast de... lees verder »

Beveiliging Hema - Lanciers Security Apeldoorn

Beveiliging Hema

1 april 2012 - Lanciers Security gaat de beveiliging van het filiaal Apeldoorn verzorgen. Dit met veel genoegen en tevredenheid bij personeel en leiding gevende. Wetende en de zekerheid hebben van het constateren... lees verder »

De beveiliging StayOkay - Lanciers Security Apeldoorn

De beveiliging StayOkay

1 maart 2012 - De Hostelelketen Stayokay in Apeldoorn heeft Lanciers Security benaderd om de beveiliging te verzorgen bij verschillende evenementen. Dé Hostelketen van Nederland wat bekent staat door de vele... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.