Receptiediensten/beveiligingsbeamten

Receptiediensten/beveiligingsbeamten - Lanciers Security Apeldoorn

Beveiligingsreceptionisten
De receptionist is niet alleen het eerste gezicht dat mensen wanneer ze binnenkomen, maar ook de ogen en oren van het pand. Daarom leveren wij receptionisten die niet alleen welkom heten, maar ook getraind zijn om uw veiligheid te waarborgen.

Beveiliging en receptie in één

De receptionist ziet alles en iedereen het pand ingaan. Bij onraad is hij of zij dan ook de eerste die aan de bel kan trekken en indien nodig zelf kan ingrijpen. Een receptionist met beveiligingsvaardigheden kan zo snel en accuraat handelen zorgen dat problemen en gevaren letterlijk buiten de deur blijven.

Loyaliteit, betrokkenheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken we zoveel mogelijk met vaste gezichten bij ieder object. Dit zorgt voor een vertrouwensband tussen u en de medewerker en bezoekers zien zo niet steeds een nieuw gezicht achter de balie staan. Bovendien heeft een betrokken receptionist/beveiliger veel beter zicht op de situatie.

Inzetbaarheid beveiligingsreceptionisten

Wij leveren maatwerk, ook met de receptie- en beveiligingsdiensten. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij personeel inzetten voor:

  • Dagdiensten
  • Avonddiensten
  • Nachtdiensten
  • Diensten met open- en sluiten

Benieuwd of een beveiligingsreceptionist wat voor uw organisatie of object is? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Beveiliging Hema - Lanciers Security Apeldoorn

Beveiliging Hema

1 april 2012 - Lanciers Security gaat de beveiliging van het filiaal Apeldoorn verzorgen. Dit met veel genoegen en tevredenheid bij personeel en leiding gevende. Wetende en de zekerheid hebben van het constateren... lees verder »

De beveiliging StayOkay - Lanciers Security Apeldoorn

De beveiliging StayOkay

1 maart 2012 - De Hostelelketen Stayokay in Apeldoorn heeft Lanciers Security benaderd om de beveiliging te verzorgen bij verschillende evenementen. Dé Hostelketen van Nederland wat bekent staat door de vele... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.