Mobiele surveillancediensten

Mobiele surveillancediensten - Lanciers Security Apeldoorn

Onze mobiele surveillance beschermt uw pand tegen vandalisme, inbraak en andere risicofactoren. De zichtbare mobiele surveillance rond uw pand vermindert risico’s en draagt bij aan het gevoel van veiligheid van zowel u als uw personeel.

Preventief surveilleren

De mobiele surveillancedienst gaat preventief te werk. Op de door u gewenste tijdstippen of wisselende tijdstippen zijn wij aanwezig rondom uw pand om de situatie nauwlettend in de gaten te houden. Bij verdachte situaties of onraad, handelen de surveillanten snel en effectief: ze werken intensief samen met de politie, beschikken over de modernste communicatiemiddelen en via GPS in de surveillanceauto’s kunt u als opdrachtgever in de gaten houden waar we zijn.

De surveillanten controleren op:

  • Verdachte personen
  • Openstaande deuren, ramen, hekken
  • Onbevoegd geparkeerde auto’s, scooters, etc.
  • Vernielingen, vandalisme, inbraak
  • De veiligheid van objecten zoals containers, vrachtwagens etc.
  • Brandrisico

Surveillance op maat

In gesprek met u wordt dienstverlening van de surveillance op maat ingevuld. Als basis gebruiken wij daarvoor de door u opgestelde instructies en waar nodig vullen we de dienstverlening aan met handelingen die onvoorzien waren. Bijvoorbeeld tijdelijke extra beveiliging of extra inspecties, het verwijderen van obstakels of andere onvoorziene omstandigheden. Dit koppelen we uiteraard altijd naar u terug.

U ontvangt rapportages of bijzonderheden naar wens telefonisch of per e-mail. Mobiele surveillance is mogelijk in regio Apeldoorn (Apeldoorn, Teuge, Beekbergen, Voorst en Hoenderloo). Wilt u uw pand of ander object ook met een gerust hart achterlaten? Op de surveillanten van Lanciers Security kunt u vertrouwen. Neem contact op.

Beveiliging Hema - Lanciers Security Apeldoorn

Beveiliging Hema

1 april 2012 - Lanciers Security gaat de beveiliging van het filiaal Apeldoorn verzorgen. Dit met veel genoegen en tevredenheid bij personeel en leiding gevende. Wetende en de zekerheid hebben van het constateren... lees verder »

De beveiliging StayOkay - Lanciers Security Apeldoorn

De beveiliging StayOkay

1 maart 2012 - De Hostelelketen Stayokay in Apeldoorn heeft Lanciers Security benaderd om de beveiliging te verzorgen bij verschillende evenementen. Dé Hostelketen van Nederland wat bekent staat door de vele... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.