Hotelbeveiliging

Hotelbeveiliging - Lanciers Security Apeldoorn

Hotels kunnen gebruik maken van de diensten van Lanciers Security. Wij kunnen beveiligingsbeambten leveren met de nodige ervaring die vereist is binnen uw organisatie.

De communicatieve servicegerichte ervaren beveiligingsbeambten/receptionisten zijn een waardige vertegenwoordiger voor uw hotel, gekleed in een representatief uniform. Zij vormen het visitekaartje bij binnenkomst voor uw gasten en relaties, dit vereist een representatieve en open houding.

Een veilig gevoel bij uw gasten
Vooral 's avonds bij binnenkomst geeft het een veilig gevoel wanneer uw gasten een geüniformeerd medewerker zien, en weten dat er bewaking aanwezig is, die in geval van calamiteiten klaar staat.

Wilt u weten wat een receptionist van Lanciers Security voor uw hotel kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Beveiliging Hema - Lanciers Security Apeldoorn

Beveiliging Hema

1 april 2012 - Lanciers Security gaat de beveiliging van het filiaal Apeldoorn verzorgen. Dit met veel genoegen en tevredenheid bij personeel en leiding gevende. Wetende en de zekerheid hebben van het constateren... lees verder »

De beveiliging StayOkay - Lanciers Security Apeldoorn

De beveiliging StayOkay

1 maart 2012 - De Hostelelketen Stayokay in Apeldoorn heeft Lanciers Security benaderd om de beveiliging te verzorgen bij verschillende evenementen. Dé Hostelketen van Nederland wat bekent staat door de vele... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.