Diensten

Beveiliging, facilitair management en advies

Beveiliging, facilitair management en advies - Lanciers Security Apeldoorn

Lanciers Security beschikt niet alleen over beveiligingsbeambten en winkelsurveillanten, ook specialistische functionarissen als preventiebegeleiders en servicemanagers behoren tot onze dienstverlening.

Lanciers Security detacheert medewerkers met verschillende functies, wat een dienstbare houding als uitgaanspunt heeft. U kunt denken aan:


Bekend met de ins en outs van uw bedrijfsorganisatie
Bij al deze functies heeft de kennis en kunde van onze medewerkers een meerwaarde. Hij of zij kan hierdoor proactief deelnemen binnen uw bedrijf. Het is dan ook van belang dat onze medewerkers een bekend gezicht gaan worden op de werkvloer, en bekend raken met alle ins en outs van uw bedrijfsorganisatie.

Beveiliging Hema - Lanciers Security Apeldoorn

Beveiliging Hema

1 april 2012 - Lanciers Security gaat de beveiliging van het filiaal Apeldoorn verzorgen. Dit met veel genoegen en tevredenheid bij personeel en leiding gevende. Wetende en de zekerheid hebben van het constateren... lees verder »

De beveiliging StayOkay - Lanciers Security Apeldoorn

De beveiliging StayOkay

1 maart 2012 - De Hostelelketen Stayokay in Apeldoorn heeft Lanciers Security benaderd om de beveiliging te verzorgen bij verschillende evenementen. Dé Hostelketen van Nederland wat bekent staat door de vele... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.